Notícies
Publicat el 27.03.2025
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
David Gaya reobre El Celler d'Argentona
El cuiner de Ca l'Estrany de Cabrils inicia una nova etapa al restaurant ubicat a Can Calopa
El Celler

El restaurant El Celler d'Argentona torna a obrir portes aquest mes de març sota la direcció de David Gaya, conegut per liderar el projecte gastronòmic de Ca l'Estrany, a Cabrils. L'establiment, situat al mas de Can Calopa, reprèn l'activitat després d'haver tancat el passat desembre.

Gaya enceta aquesta nova etapa mantenint l'essència de la cuina catalana i de proximitat, i amb la voluntat d'oferir una proposta accessible i de qualitat. Segons ha explicat al magazín TikTak, el nou Celler oferirà arrossos i peixos lligats al port d'Arenys, plats tradicionals amb un toc personal i una carta que combina novetats i sabors coneguts.

L'objectiu és consolidar aquest nou projecte com una referència gastronòmica al Maresme, tot mantenint la identitat i el vincle amb el territori.

^
Logo Ràdio Argentona
Ràdio Argentona
Plaça de l'Esglèsia, 4
(Casa Gòtica)
08310 – Argentona