Notícies
Publicat el 24.10.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Detingut un home d'Argentona per dos robatoris amb arma de foc a Vilassar de Mar
L'arrestat, un veí de Can Raimí, va cometre els atracaments en dos supermercats

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous de la setmana passada, 17 d'octubre, un veí de Can Raimí acusat de cometre dos robatoris violents en establiments comercials de Vilassar de Mar. 

L'arrestat, veí del barri de Can Raimí, va actuar de manera similar en els dos casos. El primer atracament va passar el 12 d'octubre, quan l'home va entrar en un supermercat Vilassar de Mar amb un casc de motocicleta i una arma de foc. Va intimidar el dependent, exigint-li els diners de la caixa registradora, aconseguint emportar-se uns 1.500 euros. Tres dies després, el 15 d'octubre, va repetir el robatori en un altre supermercat, també a Vilassar de Mar, on va utilitzar el mateix mètode per intimidar el treballador i emportar-se uns 900 euros.

Quan es va produir el segon atracament, els investigadors van concloure que es tractava de la mateixa persona. Amb aquesta informació, es va organitzar un dispositiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Premià de Mar i la Policia Local de Vilassar de Mar, que va permetre detenir el presumpte autor.

L'home va passar dissabte a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Mataró. Actualment, es troba al Centre Penitenciari Brians 1 amb presó sense fiança. 

Font: Mossos d'Esquadra

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800