Notícies
Publicat el 17.10.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
RODA POLÍTICA: Entrevista amb Montse Capdevila (TxA)
Entre els mesos de desembre i gener s'ha d'iniciar la primera tanda d'actuacions promogudes pel govern municipal

Entre els mesos de desembre i gener s'ha d'iniciar la primera tanda d'actuacions promogudes per l'actual Govern de Tots per Argentona, Junts i Esquerra. Aquest és un dels principals anuncis que es desprèn del pas de l'alcaldessa, Montse Capdevila, per la Roda política de Ràdio Argentona.

A la llista d'actuacions que s'han d'iniciar entre finals d'any i inicis del vinent hi ha, entre d'altres, la rehabilitació de la Masia de Can Barrau, pavimentació de carrers,  instal·lació de plaques fotovoltaiques, creació de nous punts de càrrega elèctrica per a vehicles, adequació i pavimentació de la zona esportiva, arranjaments a la xarxa d'aigua, rehabilitació del dipòsit del Rocar de Can Serra o instal·lació d'enllumenat públic al camí de Madà. Amb tot, l'esforç executiu que haurà de portar a terme el consistori, condicionen la possibilitat que Argentona iniciï nous projectes. Així i tot, Montse Capdevila ha assegurat que també està seguint els seus passos els projecte de la biblioteca, la Casa Puig i Cadafalch i l'antiga fàbrica Velcro.

En un altre ordre de temes, Capdevila ha lligat l'anunci que ha fet aquesta setmana el President de la Generalitat, Salvador Illa, sobre la construcció de cinquanta mil pisos públics fins al 2030, amb el fet que Argentona compta amb una de les poques ARES pendents de desenvolupar. Recordem que les sigles d'ARE es corresponen amb Àrea Residencial Estratègica i que es refereix a espais en els quals l'INCASOL pretén desenvolupar una gran promoció d'habitatges. Argentona fa anys que compta amb una ARE situada a tocar del Cros, que farà créixer el barri en més de 140 habitatges nous. Montse Capdevila ha explicat que tècnics de la Generalitat han estat a Argentona aquest estiu per posar fil a l'agulla al projecte.

A banda de l'ARE del Cros, l'Ajuntament d'Argentona també està treballant en la redacció d'un conveni amb Sostre Cívic per desenvolupar una promoció d'habitatge dotacional al terreny municipal situats just al darrera de l'escola bressol El Bosquet.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800