Notícies
Publicat el 16.10.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Els ossos de l'irlandès' obre la Temporada
La peça de Víctor Borràs, èxit de crítica i públic, és una comèdia negra sobre l'amistat i els secrets oblidats

La Sala d'Argentona obre portes, aquest divendres, amb la primera proposta de la nova temporada temporada d'espectacles que anirà d'octubre a novembre.

'Els ossos de l'irlandès' és una comèdia negra que gira al voltant de l'amistat trencada i els secrets amagats en un petit poble. El Llorenç ha convocat els seus amics, l'Héctor i el Xevi, en un dia de pluja intensa, on les rieres amenacen amb desenterrar allò que s'havia enterrat fa temps. L'obra explora les tensions entre els personatges i el passat que torna amb força.

Escrita el 2021 per Víctor Borràs, l'autor confessa en una entrevista a Ràdio Argentona, que el públic se sentirà interpel·lat per les diferents situacions que viuen els seus protagonistes. "Son situacions que poden succeir a qualsevol poble de Catalunya", afegeix.

La comèdia arriba a Argentona guardonada amb el Premi Quim Masó el 2022. Amb una posada en escena intensa i plena de matisos, l'obra promet mantenir l'espectador en suspens mentre les velles ferides es reobren sota la pluja torrencial, revelant veritats que es creien oblidades.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800