Notícies
Publicat el 08.10.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Cinc projectes opten a la II Beca Burriac
El jurat farà públic el veredicte el pròxim 22 de novembre

L'Ajuntament d'Argentona ha rebut cinc propostes que opten a la II Beca Burriac, dotada amb 4.000 euros, destinada a la investigació històrica, social i cultural del municipi. El termini per a la presentació de projectes es va tancar el 20 de setembre, i ara un jurat especialitzat avaluarà els treballs.

A diferència del Premi Burriac, la Beca Burriac, que es convoca de manera biennal, prioritza primer la valoració dels projectes presentats per, posteriorment, encarregar-ne el desenvolupament al guanyador. El veredicte d'aquesta segona edició es farà públic el 22 de novembre de 2024. Un cop seleccionat el projecte guanyador, l'autor o autora disposarà d'un any per lliurar el treball final, que haurà de ser inèdit i complir els requisits establerts.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Argentona, Quim Capdevila, ha destacat l'objectiu de la convocatòria: fomentar la recerca i la divulgació del patrimoni local.

En la primera edició, Jordi Alsina va ser el guanyador amb un projecte sobre l'associacionisme a Argentona entre els anys 1940 i 2000. Alsina ha sol·licitat una pròrroga per completar-lo.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800