Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Reinici i ampliació del servei La cistella a casa
Un projecte comunitari i inclusiu en benefici del comerç i la ciutadania d'Argentona

El projecte impulsat conjuntament entre la Fundació El Maresme i el Servei Municipal de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Argentona, reprèn el servei després de l'èxit de la prova pilot iniciada a principis d'any.

El servei té com a objectiu ajudar les persones grans o amb dificultats motrius a rebre les compres dels comerços locals directament a casa i incorpora més comerços participants, actualment set, ampliant així el radi del centre històric d'Argentona i la franja de lliurament addicional. 

A partir d'ara, el servei voluntari i gratuït de lliurament a domicili de la compra realitzada als comerços adherits que ofereixen els membres de la Fundació El Maresme es realitza cada dimecres i divendres de 10 a 12 h. 

La parada del mercat que té també la Fundació El Maresme, ubicada davant el Casal d'Avis, tornarà de nou el divendres 4 d'octubre.

Aquest projecte amb valor social visibilitza la diversitat enfortint els vincles comunitaris. Esperem seguir creixent amb la col·laboració de més comerços i amb el suport de tota la comunitat, demostrant que l'aposta de l'economia local i la solidaritat poden anar de la mà.

La cistella a casa 1

Interior tríptic nou La cistella a casa 2024

Informació publicada el 27 de setembre de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: