Notícies
Publicat el 23.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Museu del Càntir participa a la biennal Révélations a Beijing
Catalunya presenta les seves creacions artesanes més innovadores en un saló que atrau milers de visitants i expositors de tot el món
Museu del càntir a la Xina

La col·lecció de càntirs d'autor del Museu del Càntir forma part de la mostra d'artesania de disseny que la Generalitat ha portat a la biennal internacional Révélations a la Xina, i que avui es clausura a Beijing.

La participació catalana ha estat impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d'Empresa i Treball, que ha presentat una selecció de deu obres d'artesans i dissenyadors. Les obres seleccionades formen part de l'exposició "Visions of Catalonia. Designing Craft", que ha fet escala a ciutats com Dubai i Milà i que tanca avui a Beijing la seva itinerància internacional.

La col·lecció d'autor del Museu del Càntir forma part d'aquesta exposició itinerant des de fa un any. Per al director del Museu del Càntir, Oriol Calvo, en aquesta mostra internacional  "es mostra el bo i millor del disseny català i la Generalitat era conscient que aquesta sèrie de càntirs d'autor d'Argentona estava funcionant molt bé de cara al públic i també de cara al mateix sector".

A la biennal Révélations, que originàriament se celebrava a París, Catalunya ha estat escollida per presentar a Le Banquet, l’àrea expositiva central del saló internacional, les seves creacions artesanes de disseny més innovadores, juntament amb França, Egipte, Equador i Geòrgia.

El saló, que ha reunit 200 expositors de tot el món, s'ha presentat com la futura plataforma comercial de referència per a l'artesania contemporània a l’Àsia. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800