Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Signatura del nou Conveni QuatreRibes
Aquest acord té per objectiu impulsar el desenvolupament econòmic i empresarial de la comarca.

A l'acte hi van ser presents la nostra alcaldessa, Montse Capdevila, el regidor d'Ocupació i Empresa de Cabrera de Mar, Juan Barea, l'alcaldessa de Dosrius, Silvia Garrido, i l'alcalde d'Òrrius, Xavier Masgrau. 

Aliança Alcaldes

 

El passat divendres 20 de setembre, els Ajuntaments d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius van signar el nou Conveni QuatreRibes, un acord supramunicipal que té per objectiu establir un marc de col·laboració i cooperació entre aquests quatre municipis. L'aliança pretén optimitzar recursos i desplegar accions concretes que permetin consolidar i dinamitzar el teixit empresarial i la capacitat productiva del territori.

Impuls a la indústria i als sectors locals

El nou Conveni contempla la definició d'una estratègia industrial per consolidar el pes del sector productiu, alhora que busca dinamitzar altres sectors com el comerç, la restauració i els serveis. Així mateix, es donarà suport a la professionalització del teixit empresarial, fomentant la innovació i l'emprenedoria per a la creació de noves empreses i la millora de la seva competitivitat.

Foment de l'emprenedoria i la formació

Un dels pilars del conveni és el foment de l'esperit emprenedor, així com la intercooperació entre les empreses i l'Administració Pública. En aquest sentit, es desenvoluparan accions formatives i d'orientació professional dirigides a millorar l'ocupabilitat dels ciutadans dels quatre municipis. També s'aposta per la concertació territorial, reforçant la coordinació entre els agents del territori.

Aquest Conveni suposa una aposta decidida pel desenvolupament econòmic equilibrat i sostenible del nostre territori.

Informació publicada el 20 de setembre de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: