Notícies
Publicat el 12.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
129 infants argentonins tindran beca pel menjador escolar aquest curs
Les ajudes han crescut un 4,8% a tota la comarca del Maresme

Cent vint-i-nou infants argentonins tindran beca pel menjador escolar aquest curs 2004-2005. Així i tot, no totes les famílies que han sol·licitat l'ajuda l'han obtinguda. Segons el Consell Comarcal, hi ha quaranta-dues sol·licituds denegades o pendents de resoldre.  

A Argentona, el Consell Comarcal també s'encarrega de l'empresa que gestiona el servei de menjador a l’escola Sant Miquel del Cros i que aquest curs canvia de mans. La nova empresa adjudicatària serà Serhs Food Àrea SL.

En clau comarcal, les ajudes per al servei de menjador tornen a superar el rècord de l'any anterior. 9.665 alumnes del Maresme començaran el curs amb beca. Són el 76% de les sol·licituds que s'han presentat fins al moment. Les 3.044 sol·licituds denegades han estat majoritàriament per superar els llindars de renda estipulats a les Bases de la convocatòria, però també n'hi ha que s'han desestimat inicialment per manca de documentació.

La dotació econòmica per fer front a les ajudes superarà el deu milions tres-cents mil euros previstos, ja que les sol·licituds es poden tramitar al llarg de tot el curs i s'han de revisar les possibles reclamacions. De moment, la xifra ja supera en un 18% la del curs anterior.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800