Notícies
Publicat el 10.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
En Joan Valls i la Paquita Vila són els padrins de la Festa de la Vellesa
El 22 de setembre, la Festa de la Vellesa posarà el punt final a la Setmana de la Gent Gran
En Joan Valls i la Paquita Vilamatas

Joan Valls i Paquita Vila (10 de setembre de 2024)

La 73a Festa de la Vellesa ja té padrins: Joan Valls i Paquita Vila. Els pares d'en Joan Valls van ser padrins d'aquesta mateixa festa l'any 1988, i ara, trenta-sis anys després, ell i la seva esposa prenen el relleu.

El president del Patronat de la Vellesa, Joan Marín, destaca aquesta connexió familiar: "Els pares i tiets del Joan ja van ser padrins".

Per a Joan Valls, ser padrí de la Festa de la Vellesa és un honor immens, però vol posar l'accent en les persones que hi participen. "He reflexionat molt sobre les persones que assisteixen a la Festa i s'han quedat soles en el seu entorn familiar", explica en Joan. "M'agradaria transmetre'ls que no sentin tristesa pels que no hi són, sinó que sentin l'alegria d'haver pogut conviure-hi i guardar el bon record dels moments que van viure plegats."

En Joan i la Paquita, de 71 i 70 anys respectivament, gaudeixen ara de la seva jubilació després d'anys dedicats a la carnisseria Can Valls. Casats fa 49 anys, la seva història d'amor va començar molt abans. "Va ser un amor a primera vista", confessa en Joan amb un somriure.

El proper diumenge 22 de setembre, en Joan i la Paquita tornaran a caminar junts, tal com ho van fer per primera vegada als nou anys, quan avançaven l'un al costat de l'altre pel passadís de l'església per celebrar la seva primera comunió.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800