Notícies
Publicat el 10.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Casal de la Gent Gran celebra 45 anys amb una gran festa
Més de 180 socis es reuneixen a Mataró per gaudir d'un dinar commemoratiu

El Casal de la Gent Gran d'Argentona ha celebrat els seus 45 anys amb una gran festa que va reunir, a finals de juliol, més de 180 socis i sòcies a l'Hotel Atenea de Mataró. Aquesta commemoració va ser especialment emotiva, ja que la pandèmia de la covid-19 va impedir celebrar el 40è aniversari, tal com explica Maria Teresa Valls, presidenta del Casal: "Volíem celebrar els 40 anys, però amb la pandèmia no es va poder fer".

Amb més de 300 socis i sòcies, el Casal obre de dilluns a divendres de 15 a 20 h, oferint un espai de trobada per a la gent gran. Tot i que el Casal és obert a tothom, les activitats, que es reprendran el proper 16 de setembre, són exclusives per als associats. La més popular és la de pintura, però també se'n fan de mitja i ganxet, dibuix, treballs manuals i gimnàstica.

Però el Casal no és només un lloc on socialitzar, també s'hi organitzen mensualment xerrades sobre salut i sortides culturals com la visita a la Sagrada Família o la prevista a Llançà el proper octubre.

Les sortides i celebracions són un element central en la vida del Casal. L'entitat organitza àpats, sempre amb ball, coincidint amb festes tradicionals com la revetlla de Sant Joan, la Castanyada o el dinar de Nadal, però també celebra esdeveniments especials com la calçotada o l'arrossada, fent de cada trobada una ocasió per compartir i gaudir en comunitat.

L'organització de les activitats recau principalment en la junta de l'entitat, per això, la seva presidenta, Maria Teresa Valls, demana un relleu generacional, destacant que després de 27 anys al Casal, dels quals cinc com a presidenta, cal que persones més joves prenguin la responsabilitat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800