Notícies
Publicat el 04.09.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Festa Major del Molí torna del 6 al 8 de setembre a Argentona
Després de recuperar la festa l'any passat, el barri es prepara per a una festa amb activitats per a totes les edats

El barri del Molí d'Argentona es prepara per celebrar la seva segona Festa Major del 6 al 8 de setembre, una festivitat que havia quedat aturada des de 1995 i que es va recuperar l'any passat gràcies a la iniciativa dels veïnat. Aquest any, la festa torna amb novetats i activitats per a totes les edats.

La presidenta de la Comissió de Festes, Eva Manrique, ha expressat el seu agraïment a les empreses tant de Mataró com d'Argentona, així com a l'Ajuntament, per la seva col·laboració en l'organització de la festa: "Sense el suport de la comunitat i les institucions, aquesta festa no hauria estat possible".

Festa Major del Molí

 
Entre les novetats d'aquesta edició destaca la tarda underground per al jovent d'Argentona, que tindrà lloc dissabte amb l'actuació de diversos grups locals, oferint un espai de música i cultura alternativa.

La festa comptarà també amb la cercavila dels Geganters i Grallers d'Argentona, el campionat de petanca, la tirada de bitlles, el quinto i diverses activitats infantils. A més, tant divendres com dissabte a la nit, el DJ Juanra animarà la vetllada. No hi faltarà la tradicional sardinada popular dissabte, limitada a 150 tiquets (disponibles a la botiga Les Xuxes de la plaça Nova), així com el sopar popular de divendres a la nit i la paella popular de diumenge.

Festa Major El Molí dècada dels 90

Festa Major del barri del Molí (anys 90)

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800