Notícies
Publicat el 02.08.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Argentonins, hem de riure més!'
L'actor Joan Pera reivindica l'humor com a eina per afrontar la vida en el pregó de Festa Major
joan_pera

Malgrat l'amenaça de pluja, Argentona ha demostrat aquest divendres la seva estima a Joan Pera omplint la plaça de Vendre per escoltar el pregó de Festa Major. I Pera no ha fallat. Amb el mateix estil despistat i entranyable que ha fet servir durant la seva carrera per donar vida un llarg nombre de personatges, s'ha adreçat als assistents animant-los a riure més. "Si tots plegats riguéssim més, no hauríem d'anar tant al metge. De fet, tampoc en saben tant".

L'actor ha repassat alguns dels seus records d'infantesa a Argentona. També ha recordat que va ser a La Sala on va representar, per darrer cop, 'La estraña pareja', l'obra que més temps va mantenir a la cartellera teatral al costat del seu amic Paco Morán.

Abans de desitjar una bona festa major als assistents, Joan Pera ha reconegut les seves arrels mataronines, però ha volgut puntualitzar: "És cert, soc un cap gros, però tambés soc un repicatruges!". Pera s'ha endut una ovació de tota la plaça que no s'ha tancat fins a l'entrada dels tambors que anunciaven el correfoc infantil.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800