Notícies
Publicat el 02.08.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Queralt Lahoz presentarà el seu nou espectacle a La Garrinada
L'artista de Santa Coloma de Gramanet s'atura a Argentona dins de la seva gira d'estiu
Queralt Lahoz a La Garrinada

La cantant Queralt Lahoz és un altre dels noms que inclou el cartell de La Garrinada per al pròxim diumenge 4 d'agost. Natural de Santa Coloma de Gramanet i amb arrels andaluses, Lahoz destaca en el panorama nacional i internacional a través de la fusió d'estils com la música llatina, urbana, el hip-hop o el dancehall. De fet, arribarà a Argentona sent una de les set guardonades del prestigiós premi europeu Music Moves Europe 2023. Artistes com Rosalia i Dua Lipa també el van guanyar en edicions anteriors.

En una entrevista recent a Ràdio Argentona, confessa que rebre aquest reconeixement ha marcat un abans i un després en la seva carrera musical. Amb relació al concert diumenge vinent, Lahoz coneix molt bé La Garrinada perquè hi guarda "un record molt especial l'any (probablement el 2014) que vaig venir a veure el concert de D'Callaos. M'ho vaig passar tan bé... No m'hauria pensat mai que hi tornaria, anys més tard, a presentar el meu projecte". També ens explica que portarà un espectacle que ha estrenat recentment, fa un "parell de setmanes", i ens avança que podrem escoltar dues cançons que encara no s'han publicat a cap plataforma digital. 

L'artista de Santa Coloma de Gramanet, que acumula prop de 120.00 oients mensuals a la plataforma d'Spotify, farà aturada a Argentona dins de la seva gira d'estiu i pujarà a l'escenari després del concert de música jamaicana dels Boom Boom Fighters & Cookah P.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800