Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Torna l'Argentast a la Festa Major d'estiu 2024
FIRA DE LA GASTRONOMIA LOCAL I DE PROXIMITAT I ELS VINS DE LA TERRA DE LA PANSA BLANCA

Un dels al·licients més saborosos d'aquesta Festa Major serà el retorn de la nova edició de l'ARGENTAST, la fira que promou l'oferta gastronòmica local i de proximitat.

Enguany s'oferirà un tast de gastronomia local i de proximitat maridat amb els vins de la DO Alella, una denominació d'origen a la qual pertany Argentona, una oferta singular i km0.

Com a novetat, aquest any no hi haurà sistema de tiquets aconseguint així un espai més dinàmic i l'estalvi de cues. El pagament es realitzarà directament a cada establiment, i cada restaurador fixarà els seus preus oferint una varietat de propostes gastronòmiques autèntiques.

En clau social, enguany s'aposta per un esdeveniment inclusiu, i es comptarà amb la col·laboració de la Fundació Maresme, que donarà suport a la neteja de l'esdeveniment.

A més, la fira recupera la seva ubicació original a l'Avinguda Puig i Cadafalch.

L'horari d'obertura de la fira serà del 3 al 5 d'agost, de les 19 a les 00 hores.

  • Tastets gastronòmics, amb la participació dels següents establiments: Bon Appetit Argentona, Gamberru Frankfurt, Kwandee Cuina Thai, La Nova Fonda, Mireia Rovira Càtering, Pastisseria Roser, Pizzeria Peperoni, Restaurant Atahualpa i Sukalde Cuina Contemporània.

Cartell ARGENTAST 2024

Informació publicada el 29 de juliol de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: