Notícies
Publicat el 26.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Eugeni Buera (DJ AKSIS) promet bona música per tancar la primera nit de Festa Major
El reconegut DJ, guanyador del concurs Engresca't 2023, oferirà una sessió enèrgica i variada per a tota mena de públic
Eugeni Buera és DJAKSIS

El jove argentoní Eugeni Buera, conegut musicalment com a DJ AKSIS, serà l'encarregat de posar música i ball la nit del 2 d'agost a la Festa Major d'Argentona. Buera, que es distingeix per la seva habilitat per crear sessions vibrants i entretingudes amb una àmplia selecció musical i efectes sorprenents, ha destacat recentment per guanyar el prestigiós concurs de DJ's Engresca't 2023 organitzat pel festival Telecogresca.

En una entrevista recent a Ràdio Argentona, DJ AKSIS ha expressat la seva gran satisfacció per participar en esdeveniments d'aquest tipus "és on m'agrada punxar, les Festes Majors és on em sento més còmode i puc oferir l'espectacle que m'agrada donar". Tot i que en aquesta ocasió no comptarà amb la col·laboració de l'argentoní Martí Serrano, conegut com a Martin Kosmos, qui sovint l'acompanya amb el saxo, DJ AKSIS promet una nit memorable amb un repertori que inclou "hits del 2010, música actual, urbana, pop... per a tots els públics". Aquesta sessió del dia 2 d'agost serà posar "la cirereta del pastís" a un 2024 on ja ha participat en el Garrivern i el Carnestoltes.

Aquesta actuació a Cal Guardià se suma a una temporada estiuenca carregada de sessions musicals per a altres municipis de la comarca. Després de finalitzar la temporada com a DJ resident a la Sala Clap de Mataró, Buera ha punxat a la Festa Major de Premià de Mar i, aquesta nit, actuarà a la Festa Major de Sant Jaume de Sant Pol de Mar, just després del grup calafellenc Buhos. DJ AKSIS apunta que, per preparar les seves sessions, té en compte "a quin lloc vaig i si hi ha algun cantant local, per posar la seva música" i adaptar cada actuació al públic de cada municipi.

A més de les seves sessions en directe, DJ AKSIS s'estrena, avui, com a compositor amb el tema 'Cube Studio Vol.1' i que compta amb la col·laboració del premianenc enMatu. El tema ja pot escoltar a totes les plataformes digitals.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800