Notícies
Publicat el 22.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La fira d'atraccions de Festa Major serà inclusiva
Hi haurà dos dies amb franges horàries sense soroll
Fira d'atraccions Argentona
Imatge d'arxiu: Fira d'atraccions d'Argentona (2018)

La fira d'atraccions d'Argentona d'aquest any aposta per la inclusió. Durant dos dies (diumenge 4 i dimarts 6 d'agost, de 18h a 20h de la tarda), la fira es transformarà en un espai tranquil, sense megafonia ni música, per tal que les persones amb hipersensibilitat auditiva i trastorn de l'espectre autista puguin gaudir-ne plenament.

Com cada any, la fira s'ubicarà a la zona esportiva municipal Raül Paloma, del 2 al 6 d'agost, des de les 18h fins a les 2 de la matinada, excepte el darrer dia que tancarà a les 12h de la nit.

Un altre aspecte rellevant d'aquesta edició és la unificació del servei de seguretat, ja que se'n farà càrrec l'Ajuntament, garantint així una coordinació més eficient amb la resta d'espais de Festa Major. Com a colofó, el darrer dia de la fira els tiquets es vendran amb l'oferta especial de dos per un.

Sobre les novetats en la gestió, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Mercè Juan, ha explicat: “Fins ara es treballava per contracte i ara s'ha signat un conveni que dona més estabilitat i continuïtat, i intentarem que també més qualitat.”

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800