Notícies
Publicat el 18.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Grup de Fotografia exposarà per Festa Major
A la mostra, es podran veure 24 fotografies
Grup de Fotografia d'Argentona
Imatge proporcionada pel Grup de Fotografia d'Argentona

El Grup de Fotografia d'Argentona del Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell presenta una exposició a la Festa Major de Sant Domingo. Aquesta mostra inclou 24 fotografies sobre quatre temàtiques i tècniques: Foto-poesia/text, llarga exposició, macro i fotografia d'aproximació, i street photography a Girona. Les imatges es mostraran a l'aire lliure en cubs metàl·lics, amb lones impreses que presentaran una o dues fotografies, acompanyades d'una explicació.

En una entrevista a Ràdio Argentona, Albert Palaudàries i Mike Gavin, membres del grup, han explicat que l'objectiu de l'exposició és "provocar sentiments i sensacions a través de la fotografia". Cada temàtica està il·lustrada amb tres o quatre fotografies.

L'exposició estarà situada a l'avinguda Puig i Cadafalch, a l'alçada del tramvia, de l'1 al 6 d'agost. En finalitzar la Festa Major, els plafons es traslladaran a la plaça de Vendre. Aquesta ubicació a l'aire lliure permetrà al públic gaudir de la mostra de manera fàcil i accessible, integrant l'art en la vida quotidiana del poble. El grup també té la intenció de buscar un espai per a una exposició permanent a l'exterior: "Volem que les fotografies formin part del poble", diuen.

Aquest any, el Grup de Fotografia d'Argentona celebra el seu 20è aniversari. Segons Palaudàries, el grup es troba "en un bon moment". Els 17 membres del grup es reuneixen setmanalment per explorar tècniques, proposar nous temes, per realitzar sortides socials i visites a exposicions fotogràfiques. Amb un total de 33 temes treballats durant el 2023-2024, el grup continua innovant i compartint la seva visió artística. Actualment, estan treballant en la mostra fotogràfica del festival Sense Portes amb documentació gràfica dels darrers anys.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800