Notícies
Publicat el 17.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El 'Tour de Pop' dels lleidatans Sexenni inclou parada a La Garrinada
Andrés Sánchez, cantant del grup, avança que podrem escoltar el darrer single del grup abans que es publiqui
Sexenni a La Garrinada

El 5 d'agost, el jove grup lleidatà Sexenni farà parada a La Garrinada d'Argentona inclosa a la seva gira TOUR DE POP. Després de donar-se a conèixer amb l'èxit de l'estiu 'De Lao' (2022), ja han publicat dos discs d'estudi i han col·laborat amb els The Tyets amb el tema 'Grup de Pop'. Recentment, han estrenat el hit estiuen 'La Faràndula' consolidant-se com a un dels grups amb major projecció del panorama musical català.

El cantant del grup, Andrés Sánchez, ha explicat a Ràdio Argentona que coneix el format de La Garrinada arran d'una amistat nascuda a partir dels seus estudis a Barcelona. A més, durant la conversa, confessa que casualment una amiga de la seva parella els va convidar fa dos anys a venir als concerts i destaca que el món "és un mocador", com es diu popularment, quan es refereix que, enguany, no vindran com a públic sinó a presentar el seu projecte. 

Els Sexenni defineixen el seu show com "una Festa Major, hi toquem gairebé totes les nostres cançons, on tot és moviment, riure i celebració, no hi ha una definició millor que aquesta". A més, Sánchez avança que el públic d'Argentona podrà escoltar el seu nou single "que no vam poder incloure en el disc perquè no la teníem acabada, va ser una pena, però és un tema que ens agrada molt, funciona molt bé en directe i la gent la gaudeix". El grup té previst publicar-la a les plataformes digitals a finals d'any.

Els lleidatans pujaran a l'escenari instal·lat al pati de l'Escola Argentona cap a les dues de la matinada, després que ho hagin fet el grup 'Pony Pisador (menut)', 'Les que Faltaband' i 'La Ludwing Band'.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800