Notícies
Publicat el 11.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La Penya Espanyolista d'Argentona celebra la 26a mongetada blanc-i-blava
L'Escola Bernat de Riudemeia acollirà un dels actes més destacats del calendari perico
Mongetada Penya Espanyolista d'Argentona

El pròxim diumenge 14 de juliol se celebrarà la 26a mongetada blanc-i-blava al pati de l'Escola Bernat de Riudemeia. El president de la Penya Espanyolista d'Argentona, Jaume Lladó, ha explicat a Ràdio Argentona que entre les 170 persones que han confirmat la seva assistència, estaran representades 27 penyes 'periques' d'arreu del territori. Probablement, l'eufòria del retorn del RCD Espanyol a Primera Divisió ha provocat que, aquesta edició, hi hagi més assistència respecte la de l'any passat.

El president de l'entitat ha detallat que durant l'esmorzar es farà el lliurament del XX Memorial Domingo Lladó, un reconeixement que rebrà l'exjugadora i actual directora esportiva de la secció femenina de futbol, Dolors Ribalta, pel recent ascens de l'equip a la màxima categoria: la Lliga F. També hi haurà una distinció a les 3 penyes periques que més vegades han participat de la mongetada.

L'acte comptarà amb l'assistència del periodista de RAC1, Joan Camí, així com el saxofonista Pep Poblet que amenitzarà l'acte. També s'ha convidat a un ambaixador del club que encara està per confirmar i a l'exjugador del RCD Espanyol Martín Pose que per primera vegada participarà en la tradicional mongetada 'perica'.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800