Notícies
Publicat el 05.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Ja n'hi ha prou de que les administracions locals assumeixin coses que no els pertoca'
Montse Cervantes (Avancem Junts) ha participat avui a la darrera roda política de la temporada
Montse Cervantes, regidora d'Avancem Junts

La regidora Montse Cervantes (Avancem junts) ha passat avui per la ràdio en la darrera Roda Política de la temporada amb relació al ple de juny.

"Ja n'hi ha prou que les administracions locals assumim coses que no ens pertoca perquè després no arribem on sí que ens pertoca". Així de taxativa s'ha mostrat la portaveu d'Avancem Junts amb relació a la moció sobre la climatització de les escoles d'Argentona que van presentar, conjuntament, els grups d'Unitat i el PSC. Cervantes coincideix que s'ha d'insistir per aconseguir una millor climatització i que, després de parlar amb els diputats del partit, és una qüestió "que està més que aprovada, però que encara no s'ha executat".

El ple ordinari també va tirar endavant la modificació del Pla Normatiu i en aquest sentit, Cervantes ha explicat que la regidoria d'acció social preveu, pròximament, "petits canvis que s'han de fer" per ajustar algunes ordenances i reglaments a la situació actual. Per altra banda, la regidora valora positivament que Argentona disposi d'un Pla especial de situació de Sequera després d'uns mesos "molt complicats intentant resoldre els problemes que estava comportant la manca d'aigua i no ser sancionats per l'ACA".

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem a la convidada d'avui acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800