Notícies
Publicat el 04.07.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Volíem saber quin cost té climatitzar les escoles i començar a millorar la situació de l'alumnat'
La portaveu del PSC Argentona, Mar Rodríguez, ha protagonitzat avui a la darrera roda política de la temporada
Mar Rodríguez, regidora del PSC Argentona

La regidora i portaveu del PSC Argentona, Mar Rodríguez ha passat avui per la ràdio en la darrera roda política de la temporada amb relació al ple de juny.

Durant la sessió, es va debatre una moció presentada conjuntament amb el grup d'Unitat per la climatització de les escoles del municipi. Per la socialista Mar Rodríguez, la proposta tenia com a objectiu "que ens poséssim tots d'acord per agafar un compromís, fer un estudi i començar a treballar per millorar la situació de l'alumnat a les aules", tot i ser conscients que no és una competència municipal. Rodríguez ha explicat que, malgrat compartir la major part del contingut de la moció, "no vam arribar a un acord perquè volien modificar el primer punt sobre l'estudi i que instéssim, directament, a la Generalitat". La regidora lamenta que no es recorrin a altres institucions com la Diputació de Barcelona o la mateixa Generalitat de Catalunya com a suport tècnic a aquest tipus de qüestions. Finalment, ha insistit en la importància de començar a treballar per millorar la situació de l'alumnat a les escoles i ha fet una crida a agafar el compromís de seguir amb aquest projecte, independentment de l'equip de govern que sigui els pròxims anys.

Dins de l'àmbit de medi ambient, Mar Rodríguez valora positivament que Argentona disposi d'un pla especial de sequera que, entre altres qüestions, permet que la piscina municipal es consideri refugi climàtic. Entre altres temes, i amb referència a una pregunta del públic a la regidora Mariona Pasqual, la socialista segueix sense veure necessària una planta de compostatge. En aquest sentit, i després de les consultes formulades, lamenta que encara "no té resposta de cap de les qüestions que hem plantejat ni s'ha traslladat la informació que hem demanat per instància".

En la darrera roda política de la temporada, i després d'analitzar els punts més destacats del ple, proposem als nostres convidats acabar amb una bateria de preguntes que ens ajudaran a conèixer com són els seus estius.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800