Notícies
Publicat el 26.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
La piscina municipal ja és oberta amb millores i preus especials
Els residents empadronats a Argentona tindran una bonificació del 50%
Piscina municipal d'Argentona

L'Ajuntament d'Argentona, en col·laboració amb Aigües Argentona, ha completat amb èxit els treballs per posar a punt la piscina municipal, que ja ha obert les seves portes per a aquesta temporada. Des del 25 de juny fins al 8 de setembre, la piscina estarà oberta de 10 h a 20 h.

Durant els mesos previs a l'obertura, s'han realitzat diverses obres per millorar l'equipament. S'ha instal·lat una nova tanca externa per evitar intrusions, s'ha renovat la instal·lació de reg, s'han reemplaçat els arbusts, i s'ha arranjat la jardineria i l'arbrat. A més, s'ha reparat la maquinària espatllada i s'ha instal·lat un dipòsit de 35.000 litres per assegurar que tota l'aigua utilitzada sigui de pou, tant per reomplir la piscina com per al reg i les dutxes externes.

Per garantir el bon funcionament de la piscina, s'han completat dos processos de licitació per assegurar el personal del servei i el manteniment de la instal·lació. A més, s'ha redactat el Pla d'Emergències per Sequera, que permet declarar la piscina com a refugi climàtic. Aquest tràmit era necessari per facilitar la seva obertura durant l'estat d'excepcionalitat per sequera hidrològica. Aquesta fase encara és vigent fins que les mesures es flexibilitzin amb el pas a la situació d'alerta, un canvi que es preveu que serà efectiu aquesta setmana quan es publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La piscina ofereix servei de bar i els preus són els següents: l'entrada puntual costa 9 euros, l'abonament de deu entrades és de 60 euros, i l'abonament individual de temporada és de 160 euros. Hi ha preus especials per a diferents franges d'edat i col·lectius. A més, totes les persones empadronades a Argentona gaudiran d'una bonificació del 50% sobre els preus de les entrades i abonaments. Podeu consultar tots els preus a l'ordenança 69 reguladora dels preus públics de la piscina municipal.

Els abonaments es poden obtenir directament a la piscina municipal en horari de 10 h a 20 h. Per formalitzar l'abonament és imprescindible la presentació del DNI, o un certificat del Padró municipal en cas de no disposar de DNI. A més, cal fer el pagament amb targeta. Les persones que vulguin acollir-se als abonaments per a col·lectius específics (jubilats, pensionistes, aturats, persones discapacitades, titulars o beneficiaris del carnet de família nombrosa o monoparental) hauran d'acreditar-ho amb el document corresponent.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800