NotÝcies
Publicat el 20.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Tot a punt per a la revetlla: foguera i festa
Argentona es prepara per celebrar la tradicional revetlla de Sant Joan
Montse Cervantes i Carles Ligos: Sant Joan 2024

Aquest pròxim diumenge, 23 de juny, Argentona celebrarà la seva tradicional revetlla de Sant Joan amb una programació especial organitzada pel consistori i amb la col·laboració d'algunes entitats. La regidora de festes Montse Cervantes i el tècnic de festes Carles Ligos han repassat el programa al TikTak de Ràdio Argentona.

Els actes començaran amb l'arribada de la Flama del Canigó de la mà del Grup de Muntanya d'Argentona. Enguany, com a novetat, la flama arribarà a Argentona una hora abans respecte a l'edició de l'any passat, és a dir, a partir de les 18h. Carles Ligos i Montse Cervantes també expliquen que un dels actes que més ha crescut ha estat el sopar popular. Ligos admet que ha acabat arrelant entre els veïnatges del municipi aconseguint reunir prop de 500 persones, "el primer any que vam començar érem unes 70 persones", afegeix. Montse Cervantes explica que qui participa del sopar, després s'acaba quedant a l'encesa de la foguera. 

Després de sopar i degustar les tradicionals coques de crema, les Bruixes d'Argentona seran les encarregades de l'encesa de la foguera a les 22.30h, i a partir de les 23h, DJ Manel posarà la música a la plaça de Vendre on tothom podrà unir-se als ritmes més ballables de la nit més curta de l'any. 

Consells per a una revetlla i fogueres amb seguretatDurant aquesta revetlla també cal que tinguem en compte les mesures de seguretat per celebrar la revetlla de Sant Joan. L'agent de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat del cos de Mossos d'Esquadra, Silvia Pinilla, explica alguns consells per gaudir de la festa amb seguretat.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800