Notícies
Publicat el 18.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Argillà es converteix en Festival de la ceràmica
Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa el càntir dissenyat per Mariscal i la programació d'enguany
Presentació Argillà 2024

L'Argillà Argentona fa un canvi de rumb en aquesta edició 2024, transformant-se de fira a festival cultural i artístic. Aquest ha estat el punt de partida de la roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí, al Museu del Càntir, per presentar les novetats més destacades i descobrir el càntir d'autor, dissenyat per Javier Mariscal.

El principal canvi és la incorporació d'espectacles de fang i foc les nits de divendres i dissabte, a més d'espectacles de dansa i música tradicional durant l'acte inaugural la tarda de divendres. També s'han organitzat microexposicions en quatre aparadors ceràmics del Carrer Gran per donar visibilitat a autors emergents. A més, s'afegeixen dos nous espais expositius: el saló de pedra de l'Antic Ajuntament i el jardí de la casa modernista de Josep Puig i Cadafalch.

Les exposicions al Museu del Càntir, la mostra de cinema "Cineràmica", visites guiades, debats, tallers participatius de torn i de rakú, i demostracions de terrissa tradicional són activitats culturals que es mantenen respecte edicions anteriors.

El Festival Internacional de Ceràmica Argillà Argentona se celebrarà del 5 al 7 de juliol amb més de 60 llocs de venda de ceràmica d'Europa i del nord d'Àfrica i que tindrà a la República Txeca com a país convidat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800