Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Èxit a l'ENOTAST d'Argentona

Enotast 2024

El passat diumenge 16 de juny, al Saló de Pedra de l'Antic Ajuntament d'Argentona es va dur a terme l'Enotast organitzat per a l'Ajuntament d'Argentona i el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella. Aquesta activitat, destinada a sensibilitzar i promocionar la cultura vitivinícola del territori, va oferir als assistents l'oportunitat de degustar vins de la DO Alella maridats amb productes de temporada i proximitat.

El tast va ser conduït per una sommelier professional, qui va proporcionar una experiència educativa i amena, ideal tant per a novells com per a entusiastes del vi. Els participants van poder degustar el "Tallarol del Celler de les Aus" i el "Bouquet d'Alella Blanc", acompanyats de tapes elaborades pel restaurant argentoní "Xalavia", com vaset d'hummus de tomàquet sec i alfàbrega, i coca de recapte gratinada de carbassó, ceba caramel·litzada i parmesà.

L'esdeveniment, va comptar amb una gran afluència de públic, destacant per l'ambient càlid i la bona acollida de les propostes gastronòmiques. Les entrades, que tenien un preu de 8€, es van vendre a través del web oficial del Consorci de Promoció Enoturística.

L'Enotast es consolida com una cita imprescindible per als amants de la bona gastronomia i la cultura del vi.

Enotast 2024  Enotast 2024

Informació publicada el 18 de juny de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: