Notícies
Publicat el 14.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'He volgut respectar la meva essència abstracta i explicar en colors la Festa Major'
L'argentoní Josep Serra és l'autor del cartell de la Festa Major
Josep Serra, pintor

L'argentoní Josep Serra és l'autor del cartell de la Festa Major 2024. L'obra porta per títol 'La Festa Major, la nit i el dia' i és un quadre de tècnica mixta fet amb pintura acrílica a base de gels i pigments, que el mateix Serra ha elaborat. 

El pintor argentoní ja va ser l'autor del cartell de Festa Major de l'any 2000. Des d'aleshores, el seu estil ha anat evolucionant, tot i que no s'ha mogut mai de l'abstracció. Serra se sent "honorat" per l'encàrrec i ha afegit que "he volgut respectar la meva essència abstracta i explicar en colors la Festa Major".

Per primera vegada, la Comissió de Festes ha encarregat l'elaboració d'una obra pictòrica sobre la Festa Major. El quadre s'exposarà de l'1 al 6 d'agost a l'espai de Festa Major, situat al Casal de la Gent Gran.

Partint de la seva proposta, la dissenyadora Cristina Casabella ha adaptat la imatge i ha creat el cartell de Festa Major de Sant Domingo 2024.

Resident a Argentona, Serra ha exposat les seves obres a la vila i la comarca, a galeries reconegudes de ciutats com Barcelona, Sevilla i Àvila, però també en països com Itàlia, Ucraïna i Estats Units.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800