Notícies
Publicat el 19.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Marina Alaminos presentarà, aquest estiu, 'El Suplement' de Catalunya Ràdio
La periodista argentonina es posarà al capdavant del programa a partir del 13 de juliol
Marina Alaminos presentarà 'El suplement de Catalunya Ràdio' d'estiu

Catalunya Ràdio ha donat a conèixer, recentment, la seva programació d'estiu que començarà a partir del dilluns 8 de juliol. Entre les noves propostes, destaca la incorporació de la periodista argentonina Marina Alaminos com a presentadora del programa 'El Suplement de Catalunya Ràdio'. 

Alaminos, llicenciada en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), té una àmplia experiència en el món radiofònic. Ja en el seu primer any com a universitària, i durant un parell d'estius, va estar al capdavant del magazín matinal de Ràdio Arenys. Després de fer pràctiques a Catalunya Ràdio i treballar a la redacció de Ràdio Argentona, va fer el salt a la Cadena SER per presentar l'espai informatiu de caps de setmana, l'"Hora 14 Catalunya'. Actualment, és redactora del programa que presenta el periodista Roger Escapa i porta una secció anomenada ‘La màquina del temps’.

En el seu pas pel programa TikTak de Ràdio Argentona, l'argentonina ha explicat que serà un programa "on volem passar-nos-ho bé sense prescindir de l'actualitat, perquè aquesta no fa vacances… i ho compaginarem amb la part més magazín per apropar-nos a tot el territori". Els oients hi trobaran entreteniment, concursos, gastronomia i molta música. L'argentonina ha avançat que també hi haurà "seccions molt diverses" com per exemple una de viatges per ciutats olímpiques a càrrec de Toni Padilla o una secció de cuina amb la directora de l'Ara Mengem, Rosa Rodon, entre altres.

'El Suplement de Catalunya Ràdio' d'estiu s'emetrà els dissabtes i diumenges de 9h a 12h del matí i es podrà recuperar a través de les plataformes digitals de l'emissora i a l'app del 3cat.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800