Notícies
Publicat el 12.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Tenim molt camí per recórrer, però el balanç és bo'
Montse Capdevila (TxA) fa balanç del seu primer any a l'alcaldia
montse_capdevila_maig

L'alcaldessa d'Argentona, Montse Capdevila, ha tancat avui la roda política de Ràdio Argentona, fent un balanç positiu del seu primer any de mandat. Ha recordat que l'inici va ser dur, donada que la situació de bloqueig amb la que es van trobar el consistori. No obtant, ha assegurat que ja han començat a desencallar licitacions de projectes necessaris i ha manifestat, 'tenim molt camí per recórrer, però el balanç és bo'.

Ha explicat que la Velcro i la biblioteca són dos dels grans projectes en els que volen treballar un màxim consens polític. En aquest sentit, ha respost a les crítiques que va fer ahir el cap d'Unitat, Toni Segarra, que va dir que el govern dialogava, però no negociava. Montse Capdevila no hi està d'acord, assegura que les modificacions del projecte de la biblioteca inclouen propostes d'Unitat.

Sobre el futur de la recollida selectiva, Capdevila treu importància a les reticències de l'oposició sobre la possibilitat d'instal·lar una planta compostadora d'orgànica a Argentona. Ha recordat que cada etapa del Porta a Porta va comptar amb detractors que, finalment, van assumir el sistema.

Sobre altres qüestions, l'alcaldessa espera poder obrir la piscina municipal després de Sant Joan. Anima a tothom a participar a la xerrada que oferiran membres del cos de bombers al Centre parroquial dissabte al migdia i avança que entre aquesta setmana i la vinent coneixerem el cartell de Festa Major i tota la programació d'Argillà.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800