Notícies
Publicat el 13.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Els Amics de la Poesia doten el Premi Esteve Albert amb 1.000 euros i l'edició dels poemes
L'entitat argentonina ha convocat el 6è Certamen de Poesia Vila d'Argentona
Premi Esteve Albert

El 6è Certamen de Poesia Vila d'Argentona arriba carregat de novetats. L'Associació d'Amics de la Poesia d'Argentona ha dotat el Premi Esteve Albert amb 1.000 euros i amb la publicació en format llibre del conjunt de poemes guanyadors. L'edició anirà a càrrec de l'editorial Voliana Edicions. 

És per això que en aquesta convocatòria cal presentar un conjunt de poemes entre 50 i 70 (consulteu les bases), una xifra molt superior als 15 poemes requerits en les anteriors edicions. En el Premi Esteve Albert, hi ha concorregut autors com Juan Carlos González Pujalte i Montse Assens. 

Aquest concurs bianual va rebre en la darrera edició 35 propostes, de les quals en va resultar guanyadora la de Marta Pérez Sierra, que aquest any forma part del jurat. En la valoració de les propostes, Pérez estarà acompanyada de Jordi Solé Camardons, sociolingüista i editor, Francesca Albert, ensenyant i professora de català, i Emília Illamola, escriptora. 

Per a Oriol Marfà, president de l'Associació d'Amics de la Poesia d'Argentona, "és una convocatòria interessant perquè no és fàcil trobar editor. Serà un reclam que amb el premi vagi inclosa la publicació del conjunt de poemes".

Les obres es poden presentar fins el 30 de setembre a la Biblioteca Municipal. El veredicte es coneixerà el 23 de novembre en el decurs d'un acte que se celebrarà al Saló de Pedra de l'Ajuntament.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800