Notícies
Publicat el 12.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Tornar al bosc', la nova novel·la d'Emília Illamola Ganduxé
L'escriptora argentonina el presentarà aquesta tarda (19h) a la Biblioteca d'Argentona
'Tornar al bosc', el nou llibre d'Emília Illamola

L'escriptora argentonina Emilia Illamola presenta aquesta tarda la seva nova novel·la titulada 'Tornar al bosc' (Quaderns de la Font del Cargol). Es tracta d'una novel·la de ficció que narra la història de la Bruc, una escriptora que torna inesperadament a l'escenari de la seva joventut i es veu abocada a aclarir qüestions pendents amb un grup d'amigues que no esperaven retrobar-la.

Amb una línia intimista, Illamola ha explicat al programa TikTak de Ràdio Argentona que per primera vegada ha incorporat localitzacions d'Argentona a la seva novel·la, aportant així un context molt interessant per als lectors locals i de proximitat. En aquesta ocasió, també li ha suposat un repte afegir més veus a la història aconseguint que sigui una novel·la més coral. La portada del llibre ha estat dissenyada per l'argentonina Glòria Badosa, qui va crear una cinquantena de propostes diferents abans de decidir-se per la definitiva.

La presentació del llibre tindrà lloc aquesta tarda a les 19h a la Biblioteca d'Argentona i serà conduïda per la Maria Josep Castillo. Els lectors tenen una cita amb una autora que promet una història captivadora amb un escenari proper i reconeixible.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800