Notícies
Publicat el 10.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El PP en desacord la biblioteca i amb el projecte de la planta compostadora
Héctor Travesa considera que són equipaments massa cars i que hi ha alternatives
Hector travesa - ple de maig

El Partit Popular no veu la necessitat de construir l'edifici de la nova biblioteca a Can Doro i tampoc està d'acord en treballar per generar una planta de compostatge d'orgànica. Són els dos grans titulars que ens ha deixat avui l'entrevista política amb el representant del Partit Popular, Héctor Travesa.

Travesa agraeix al govern de Tots per Argentona que s'hagi assegut amb ells per ensenyar-los el projecte de la futura biblioteca a Can Doro. Però, tot i l'actitud dialogant, Travessa insisteix que el Partit Popular d'Argentona situaria l'equipament de la biblioteca a l'antiga fàbrica Velcro. Segons el regidor, això permetria al municipi beneficiar-se de fons europeus Next Generetion.

Per altra banda, el Partit Popular d'Argentona no està d'acord amb treballar per crear una planta de compostadora d'orgànic. Aquesta va ser una proposta sorgida de la taula rodona, que es va celebrar la setmana passada amb motiu del vintè aniversari del Porta a Porta. Els participants, tècnics de medi ambient i exregidors de l'àrea, van estar d'acord que la planta compostadora d'orgànica havia de ser una línia de treball de cara al futur. Però els populars no ho comparteixen i asseguren que el projecte és massa car, generarà molèsties als veïns i devaluarà els immobles propers. Travesa també s'ha mostrat contrari a treballar per incorporar la recollida de la fracció tèxtil. Apunta que aquesta tasca ja la duen a terme grans multinacionals que recullen roba de segona mà a les seves botigues.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800