Notícies
Publicat el 11.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Ja es pot apadrinar un tro per la 24a Repicatronada de manera online
És una de les novetats que presenta la Colla de Diables d'Argentona en el desè aniversari de la campanya
Repicatronada de Festa Major

A menys de dos mesos per la Festa Major d'Argentona, la Colla de Diables ja està escalfant motors i augmentant l'expectació entre la ciutadania. Tant és així que l'entitat ja ha anunciat, a través de les seves xarxes socials, una de les novetats: una nova modalitat per apadrinar un tro per a la 24a Repicatronada.

L'apadrinament d'un tro, que enguany celebra el seu desè aniversari, permet als ciutadans participar activament en la festa, fent una contribució econòmica que es destina a l'adquisició dels materials pirotècnics. Enguany, la Colla de Diables ha decidit innovar i ha presentat una modalitat onlineEl portaveu i membre de l'entitat Joan Cejudo, ha explicat al TikTak de Ràdio Argentona que amb aquesta modalitat "donem solució a tota aquella gent que quan sortim ens busca, però no ens troba". Cejudo revela que ja porten uns 310 trons apadrinats i confia que la versió en línia complementi les dues darreres sortides (Sant Joan i a l'escola Les Fonts) abans de Festa Major per participar de la campanya.

Aquesta setmana, l'entitat decidirà, també, qui farà l'encesa de la 24a Repicatronada, que acostuma a ser entitats o personatges de la vila que celebren algun tipus d'aniversari. Mentrestant, la Colla de Diables d'Argentona segueix amb els seus compromisos, ja que després de participar en El Robombori de Premià de Mar, aquest divendres assistiran a la 14a Trobada de Bestiari de Calella, en el marc de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julieta.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800