Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
En marxa la Campanya Compra i descobreix 2024

compra i descobreix 2024

En marxa la campanya "Compra i descobreix" 2024 de l'1 al 30 de juny

La campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA és un projecte de treball col·laboratiu organitzat per 28 ajuntaments: 

Municipis de la província de BARCELONA: Argentona, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí

Municipis de la província de TARRAGONA: El Vendrell, Falset, La Sènia, L'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona

Municipis de la província de LLEIDA: Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, Les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Tàrrega, Torres de Segre i Tremp

Municipis de la província de GIRONA: Besalú

L'objectiu de la campanya és oferir suport al comerç de proximitat i donar a conèixer el territori català a través del comerç i atreure visitants a cadascun dels 28 municipis organitzadors.

En què consisteix la campanya?

Les persones que comprin als establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya participaran en un sorteig i podran optar als següents premis:

    - Visites i experiències culturals, turístiques o gastronòmiques en algun dels 28 municipis organitzadors cedits pels 28 ajuntaments.

    - Un comerciant de cada municipi organitzador també tindrà premi, i guanyarà una experiència en un dels 28 municipis.

Qui pot participar en els sorteigs?

Totes les persones majors d'edat que comprin durant el mes de juny de 2024 als establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya.

Com s'hi participa?

Per cada compra en els comerços adherits, podeu emplenar la butlleta de sorteig i dipositar-la a l'urna que hi haurà en cada establiment adherit.

No hi poden participar els titulars i els empleats de comerços amb butlletes segellades al seu establiment. Una mateixa persona només pot ser guanyadora d'un dels lots. Perquè els comerciants puguin optar al premi, les butlletes han d'estar segellades al dors.

Al web xarxabarris.cat es pot consultar tota la informació de la campanya actual i de les edicions anteriors, i el text complet de les bases del concurs.

Calendari

    Campany:   Durant el mes de juny de 2024

     Sorteig:      El divendres 12 de juliol de 2024, a les 10 h.

Aquesta campanya comercial i territorial va ser premiada amb la Copa Espanya Creativa 2017, un reconeixement a la iniciativa més creativa i innovadora estatal de l'any que, gràcies al treball en xarxa, dinamitza el comerç urbà de proximitat, promou l'economia creativa i impulsa el turisme sostenible.

Informació publicada el 5 de juny de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: