Notícies
Publicat el 03.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Èxit de participació a la Diada de la Flor
L'ou com balla atrau més de 2.000 persones
Diada de la Flor 2024

El bon temps d'ahir va acompanyar la darrera jornada de la Diada de la Flor d'Argentona. Durant tot el cap de setmana, hi ha hagut programades activitats permanents com l'ou com balla al Museu del Càntir, l'obertura dels jardins de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch i la fira-mercat de producte artesà. El punt i final va arribar ahir al vespre amb la Trepitjada de les catifes, a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers d'Argentona, acompanyats pels Argeganters de l'Escola Argentona.

Per a l'alcaldessa d'Argentona, Montse Capdevila, "la valoració és positiva, tot i que hi ha detalls que hem d'acabar de treballar, però és una de les festes tradicionals més arrelades". 

A banda de les divuit catifes florals que han engalanat els carrers d'Argentona, les activitats paral·leles han tingut molt bona acollida. El Museu del Càntir ha registrat un rècord de visitants amb 2.000 persones que durant el cap de setmana han passat per veure-hi l'ou com balla. Però on hi ha hagut una major afluència de públic ha estat el jardí de la casa d'estiueig de Puig i Cadafalch que ha comptabilitzat 2.600 visitants, mentre que per l'exposició "Ikebana i pintura", ubicada al Saló de Pedra, hi ha passat 900 persones.

L'acte més emotiu va arribar dissabte al matí. Després de la demostració de talles de fusta en homenatge a Cisco Masagué i la descoberta d'una placa commemorativa a la intersecció entre el carrer Mataró i l'avinguda Espanya.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800