Notícies
Publicat el 04.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Al 'Salut Exprés' desmuntem falsos mites en pediatria
El pediatre Quim Martorell torna a passar pel programa per aclarir algunes creences populars
Joaquim Martorell al Salut Exprés

Els pediatres es troben sovint amb mares i pares que confien més en els falsos mites o creences populars que tenen relació amb la salut infantil que no pas en els seus coneixements com a metges. Aquesta situació, segons els professionals de la salut, està creant un problema creixent en la cura i el benestar dels infants.

El pediatre Quim Martorell, amb més de trenta anys d'experiència, ha explicat al programa 'Salut Exprés' que malauradament s'hi troba amb situacions "relativament freqüents" a la seva consulta i alerta que "amb les cerques a Google, sovint hi trobes informació contradictòria i afegeix més confusió als conceptes". Entre els falsos mites més comuns es troben creences que fan referència a l'alimentació, però també n'hi ha que fan referència a les vacunes o a l'educació de l'infant.

Per combatre aquesta desinformació, el Dr. Martorell recomana "consultar al professional de confiança amb el que hi hagi una bona relació i, si això no és possible, consultar les pàgines oficials". 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800