Notícies
Publicat el 03.06.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona es queda a les portes de la Lliga Elit
El Municipal d'Argentona no va poder ser determinant en la derrota per 2 a 3 davant de l'Atlètic Sant Just
FC Argentona vs Sant Just

El primer equip del Futbol Club Argentona no va poder aconseguir la victòria en l’últim partit de la fase de promoció d'ascens a Lliga Elit. El camp municipal Raül Paloma va ser l'escenari d'un enfrontament intens que va tenir lloc dissabte passat, en el qual l'Atlètic Sant Just es va imposar per un ajustat 2 a 3, deixant als quadribarrats sense el desitjat ascens.

Segons l'entrenador Rafa Garro, ha estat una eliminatòria molt igualada i qualsevol dels dos equips mereixia el premi de l'ascens. Aquest matí, al programa TikTak de Ràdio Argentona, ha explicat "que l'equip va tenir massa premi en el partit de l'anada... i aquí ha estat al revés, ells han tingut més premi del que es mereixien".

Amb aquest resultat, l'equip dona per finalitzada la temporada. Tot i la decepció, el club ja mira cap al futur i pròximament començarà a treballar per preparar el curs esportiu vinent a Primera Catalana, amb la il·lusió i la determinació de tornar a lluitar per, com a mínim, assolir els mateixos objectius que l'actual temporada.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800