Notícies
Publicat el 30.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Garrinada presenta un programa eclèctic
El cartell d'aquest estiu es va presentar amb una acció nova, el Repicabirres, que té voluntat de continuïtat
foto_web

Falten poc més de dos mesos per a la Festa Major i el col·lectiu Garrinada ja ha donat a conèixer el cartell d'aquest any. Va ser dissabte passat, en una festa al pati del Casal de Joves que havia arrencat amb un nou espectacle inventat per Garrinada: el “Repicabirres”. Es tracta d'una versió alternativa de la llegenda del repicatruges, que els membres de Garrinada esperen que es converteixi en un acte anual en què també s'hi impliquin altres entitats d'Argentona.

Torna la tarda familiar

El 4 d'agost torna el torneig de bàsquet solidari i la tarda de Garridub. El dia 5 es recupera el concert infantil, en col·laboració amb l'Ajuntament, amb l'actuació de El Pony Menut, una versió reduïda del Poni Pisador. I divendres no faltarà la Gran Caipirinyada amb sessió Dj inclosa.

Julieta encapçala el cartell de grups 

Pel que fa als concerts, destaca el nom de Julieta que actuarà el 6 d'agost. Però, cada nit se serveix un plat fort. La nit de diumenge brilla amb llum pròpia Queralt Lahoz. La cantant, de Santa Coloma de Gramanet, portarà a l'escenari la seva barreja de flamenc, hip-hop i lletres reivindicatives. Lahoz actuarà després de Boom Boom Fighters & Cookah P. La primera nit la tancaran Nerve Agent i Dj Trapella. El 5 d'agost es reparteixen protagonisme el grup de versions Les Que Faltaband, La Ludwig Band, Sexenni i Anna Gisbert.

Julieta marcarà el colofó final el 6 d'agost. La cantant barcelonina ha aconseguit consolidar-se com una de les veus revelació del pop i la música urbana en català. Julieta es trobarà amb el públic argentoní just després de les actuacions de enMatu, dani6ix i IZZKID ZETAK. Ja al final, les darreres hores de Garrinada seran per Dj Rule i Mermelade is Served.

El cartell d'enguany és obra de l'il·lustrador argentoní, Eloi Caballero.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800