Notícies
Publicat el 24.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Vols aprendre a identificar els ocells del nostre entorn?
Xavier Figueredo guiarà una sortida, aquest dissabte, d'iniciació al reconeixent d'ocells
Nius d'orenetes al centre d'argentona

Argentona serà, aquest dissabte, el punt de trobada per als amants dels ocells amb motiu de les V Jornades d'Ornitologia, organitzades per la Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. Entre les diverses activitats programades, l'última proposta és la sortida d'iniciació al reconeixement d'ocells conduïda per Xavier Figueredo, membre del col·lectiu Gavians Argentonats.

Durant aquesta sortida, els participants tindran l'oportunitat de veure ocells com el xoriguer, l'oriol i la mallerenga. Durant l'entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, Xavier Figueredo comentar que ja des del punt de sortida, a partir de les 9h a la plaça Nova, es poden observar nombroses espècies d'ocells. Aquesta caminada pels voltants d'Argentona permetrà als assistents aprendre a identificar les diferents espècies en el seu hàbitat natural. L'expert ornitòleg recomana portar roba còmoda, binocles, aigua, protector solar i una bona dosi de silenci i paciència.

A més, aquesta tarda la biblioteca acollirà la xerrada “Els Ocells del Parc de la Serralada Litoral”, impartida per Toni Mari, del Centre de Documentació del Parc. Aquesta conferència oferirà una visió detallada sobre les espècies d'ocells que habiten al parc i serà una excel·lent oportunitat per aprofundir en el coneixement de la fauna local.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800