Notícies
Publicat el 22.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El FC Argentona ja coneix el seu rival a la fase de promoció a Lliga Elit
S'enfrontarà a l'Atlètic Sant Just diumenge vinent, a les 18, en el partit d'anada
FC Argentona promoció ascens

El primer equip del Futbol Club Argentona ja coneix els rivals als quals s'haurà d'enfrontar si vol complir el somni de jugar a Lligar Elit la temporada vinent. L'Atlètic Sant Just, el Martinenc i el San Juan At. de Montcada són els altres tres equips que faran tot el possible per adjudicar-se la plaça de l'ascens.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, l'entrenador Rafa Garro ha valorat molt positivament el balanç de la temporada a Primera Catalana després d'assolir la segona plaça de la classificació. Segons Garro, la Federació Catalana està molt satisfeta de com s'ha dsenvolupat el primer any de la Lliga Elit, una competició que fa de pont entre Tercera Divisió i Primera Catalana.

Ahir a la tarda, la Federació Catalana de Futbol va realitzar el sorteig de les semifinals. La primera jornada de l'eliminatòria ha emparellat al San Juan At de Montcada i el Martinenc, que jugaran dissabte a les 20h. Els quadribarrats, per la seva banda, jugaran diumenge 26 de maig a les 18h al camp Municipal de Sant Just en el partit d'anada. El partit de tornada tindrà lloc el diumenge 2 de juny (18h) al Municipal d'Argentona.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800