Notícies
Publicat el 21.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El Museu del Càntir presenta el cartell Argillà 2024
És obra del dissenyador Javier Mariscal
Presentació del cartell Argillà 2024

Presentació del cartell Argillà amb Quim Capdevila, regidor de cultura, i Montse Capdevila, alcaldessa d'Argentona al Museu del Càntir (diumenge 20 de maig de 2024)

El compte enrere pel Festival Internacional de Ceràmica 2024 ha començat amb la presentació de diumenge passat de la imatge del cartell de l'Argillà. Obra del dissenyador Javier Mariscal, el cartell s'inspira en la col·lecció d'autor del Museu del Càntir. Per a Mariscal, aquesta és una "magnífica col·lecció i molt diversa" que ha volgut recollir i barrejar amb "l'alegria que transmeten els mercats de ceràmica".

Precisament, el dissenyador valencià és l'autor del càntir d'aquest any que, tot i que encara no s'ha presentat, podem provar de trobar-ne l'esbós entre la resta de càntirs del cartell. També hi trobarem les altres propostes que finalment l'autor ha descartat.

Cartell Argillà 2024

Per primera vegada, el Consell del Museu del Càntir d'Argentona, ha decidit prescindir del concurs de cartells i fer l'encàrrec de la identitat gràfica de l'Argillà a artistes de prestigi i a autors emergents.

Els ceramistes i terrissaires que vulguin participar en el Festival Internacional de Ceràmica 2024, que se celebrarà del 5 al 7 de juliol, encara poden presentar les seves sol·licituds a l'Ajuntament d'Argentona. 

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800