NotÝcies
Publicat el 16.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Ajuntament d'Argentona destinarÓ 1,8 milions d'euros a millorar la xarxa d'aigua potable
TambÚ es duran a terme les obres d'arranjament del dip˛sit del Rocar d'en Serra
Rocar d'en Serra

Foto: Rocar d'en Serra (marš de 2024).

L'Ajuntament d'Argentona ha anunciat una inversiˇ de 1,8 milions d'euros per a la millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable. Els tŔcnics de l'Ajuntament treballen ja en una primera licitaciˇ que inclourÓ la digitalitzaciˇ d'una part dels comptadors particulars, i tambÚ dels dip˛sits d'aigua. El projecte preveu tambÚ la sectoritzaciˇ de diverses zones del municipi.

Inicialment, el pressupost 2024 contemplava una inversiˇ de 700.000 euros per a la millora de la xarxa i l'arranjament del dip˛sit del Rocar d'en Serra. Per˛ el govern municipal ha decidit invertir-hi tambÚ el 80% de la subvenciˇ del Pla General d'Inversions de la Diputaciˇ de Barcelona, Ús a dir 800.000 euros mÚs. 

En declaracions a RÓdio Argentona, el regidor d'Urbanisme, Xavier Collet, ha explicat que altres intervencions valorades en 300.000 euros, no incloses en el pressupost inicial, seran possible grÓcies a una altra subvenciˇ i al romanent, que es va a provar en el ple extraordinari d'aquest mes d'abril. Aquestes intervencions inclouen la millora de la xarxa d'aigua de les Ginesteres i dels carrers Sant GenÝs, Badalona i la part baixa de Marina.

La renovaciˇ de la xarxa d'abastament anirÓ de bracet amb l'arranjament de carrers, amb una inversiˇ de 850.000 euros. Una part d'aquests fons es destinarÓ al projecte T, que consisteix en la renovaciˇ completa del carrer Dr. Samsˇ i una part del carrer Dr. Farrero.

Altres actuacions previstes inclouen el contracte de manteniment de la via p˙blica i l'asfaltatge, especialment dels carrers de les Ginesteres.

^AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800