Notícies
Publicat el 16.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Ajuntament d'Argentona destinarà 1,8 milions d'euros a millorar la xarxa d'aigua potable
També es duran a terme les obres d'arranjament del dipòsit del Rocar d'en Serra
Rocar d'en Serra

Foto: Rocar d'en Serra (març de 2024).

L'Ajuntament d'Argentona ha anunciat una inversió de 1,8 milions d'euros per a la millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable. Els tècnics de l'Ajuntament treballen ja en una primera licitació que inclourà la digitalització d'una part dels comptadors particulars, i també dels dipòsits d'aigua. El projecte preveu també la sectorització de diverses zones del municipi.

Inicialment, el pressupost 2024 contemplava una inversió de 700.000 euros per a la millora de la xarxa i l'arranjament del dipòsit del Rocar d'en Serra. Però el govern municipal ha decidit invertir-hi també el 80% de la subvenció del Pla General d'Inversions de la Diputació de Barcelona, és a dir 800.000 euros més. 

En declaracions a Ràdio Argentona, el regidor d'Urbanisme, Xavier Collet, ha explicat que altres intervencions valorades en 300.000 euros, no incloses en el pressupost inicial, seran possible gràcies a una altra subvenció i al romanent, que es va a provar en el ple extraordinari d'aquest mes d'abril. Aquestes intervencions inclouen la millora de la xarxa d'aigua de les Ginesteres i dels carrers Sant Genís, Badalona i la part baixa de Marina.

La renovació de la xarxa d'abastament anirà de bracet amb l'arranjament de carrers, amb una inversió de 850.000 euros. Una part d'aquests fons es destinarà al projecte T, que consisteix en la renovació completa del carrer Dr. Samsó i una part del carrer Dr. Farrero.

Altres actuacions previstes inclouen el contracte de manteniment de la via pública i l'asfaltatge, especialment dels carrers de les Ginesteres.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800