Notícies
Publicat el 14.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Unitat demana al govern que destini més recursos a la xarxa d'aigua
Toni Segarra troba insuficient el milió vuit-cents mil euros previst per aquest any
toni segarra

La sequera i l'estat de la xarxa de subministrament d'aigua són dos dels temes que preocupen principalment al cap de llista d'Unitat. Toni Segarra ha estat avui a la roda política de Ràdio Argentona i ha assegurat que la important inversió per millorar la xarxa que es farà aquest any es deu, en part, a la seva insistència.

En el ple extraordinari d'ahir al vespre, el regidor d'urbanisme, Xavier Collet, va explicar que s'invertiria un milió vuit-cents mil euros per arranjar la xarxa d'aigua. Toni Segarra atribueix gran part d'aquests recursos a la insistència d'Unitat, malgrat tot, considera que el govern fa curt i que encara caldria invertir-hi més diners. 

Unitat va votar ahir a favor de la proposta de romanent que va fer el govern. Així i tot, Segarra puntualitza que el vot favorable no vol dir que comparteixin tots els projectes que inclou el romanent i que la seva formació intentarà negociar projecte per projecte. Ha posat com a exemple l'arranjament previst a la zona esportiva, que consideren massa costós.
Encara sobre l'aigua, Segarra creu que el govern no ha de tenir cap dubte a tancar la piscina municipal si persisteix la sequera, però que l'ha d'obrir si la situació millora.

Eleccions al Parlament de Catalunya

Deixant clar que expressava el seu posicionament personal, Segarra s'ha mostrat content pels resultats i ha augurat un govern presidit per Carles Puigdemont amb el suport d'Esquerra Republicana. Segarra creu que el PSOE preferirà mantenir el govern de l'Estat, que no pas el de Catalunya.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800