Notícies
Publicat el 10.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Mobilitat ultima la licitació de la zona vermella
Montse Cervantes (Junts) espera la nova zona d'aparcament regulat entri en funcionament després de l'estiu
cervantes_ple_abril

La licitació de la zona vermella d'aparcament és qüestió de setmanes. La regidora de mobilitat, i cap d'Avancem Junts, Montse Cervantes, ho ha confirmat avui al seu torn de roda política. Després de tots els endarreriments que ha sofert el projecte, no ha volgut mullar-se i fixar una data d'inici. Tot i així, ha explicat que la licitació es farà d'aquí a un mes i que la zona vermella hauria d'entrar en funcionament després de l'estiu.

Sobre el ple d'abril, Cervantes s'ha pronunciat sobre el trencament entre el PSC i la seva cap de llista. Considera que el compromís de Susana López amb el partit socialista és inqüestionable i confia que seguirà fent una bona feina des de la posició de no-adscrita. De fet, Cervantes creu que Susana López hauria de mantenir la seva representació a la companyia d'Aigües d'Argentona.

Cervantes també ha parlat de la sessió extraordinària que hi ha prevista per dilluns vinent. En aquest ple està previst el sorteig de meses per a les eleccions europees, però el govern també aprofitarà per portar a aprovació la proposta de romanent. Cervantes ha explicat algunes de les inversions que ha pogut incloure al romanent des de les seves àrees.

Un altre dels projectes que també s'assegura el finançament a través del romanent de tresoreria és el Pla per a la gent gran. Aquest pla està pendent d'una subvenció de la Diputació, però Cervantes ha previst pressupost propi per si aquesta ajuda no arriba.

Eleccions al Parlament

Sobre les eleccions de diumenge, Cervantes insta la ciutadania a consultar la seva targeta censal per evitar un caos a les votacions. Tem que la informació dels nous col·legis i meses no ha arribat a tothom i que diumenge tornin a repetir-se les escenes d'argentonins amunt i avall buscant la seva mesa.

I, pel que fa als resultats dels comicis, la cap de Junts a Argentona confia que els resultats de Puigdemont esmenin les enquestes i els facin guanyadors. La regidora espera, a més, que el proper govern de la Generalitat torni a formar-se amb les forces independentistes.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800