Notícies
Publicat el 09.05.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
'Qui avantposa interessos personals a la voluntat del partit, no pot estar al PSC'
Entrevista a la nova portaveu del PSC a Argentona
Mar Rodríguez, nova portaveu PSC

La nova portaveu del PSC, Mar Rodríguez, que s'ha estrenat avui a la roda política de Ràdio Argentona, defensa que la sortida de Susana López com a portaveu del PSC es va prendre per votació en l'assemblea local. Afirma que el PSC és un partit seriós i que aquesta decisió "s'ha pres escoltant tothom", i que, en referència a López, "una persona que no accepta la decisió democràtica que ha pres el partit i avantposa els seus interessos personals no pot estar al PSC".

Segons Rodríguez, la decisió de demanar a López que abandonés el paper de portaveu va sorgir pel desacord amb la seva manera de gestionar l'agrupació, l'executiva i el grup municipal. Tot i això, Rodríguez no n'ha volgut donar més detalls ni concretar-ne els motius.

En la seva primera iniciativa en el ple municipal del mes d'abril com a portaveu, López va demanar la resolució de les al·legacions que el seu grup havia presentat als estatuts de la companyia Aigües Argentona. El PSC vol que el text sigui més específic sobre la representació dels regidors no adscrits als òrgans de la companyia. Si s'aprovés aquesta modificació, Susana López, com a regidora no adscrita, en quedaria fora.

Sobre el fet que el seu grup votés en contra de la moció sobre l'amnistia, impulsada pels els socialistes des del govern de l'estat, Rodríguez ha dit que el seu sentit de vot s'explica perquè tot i que es va modificar, no es va eliminar la referència a l'autodeterminació.  

La nova portaveu ha afirmat que s'està adaptant al nou càrrec i afegeix que "l’agrupació municipal estava una mica desmotivada, ara estem molt contents perquè estan treballant molt i hem aconseguit que a l'acte de final de campanya de demà hi vagi una representació de 15 persones, una cosa que no passava des de feia molt de temps".

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800