Ajuntament d'Argentona

SEMPRE - Servei municipal de promoció econòmica

Notícies
Torna la Ruta "Fets i Llegendes d'Argentona"!

TORNA LA RUTA "FETS I LLEGENDES D'ARGENTONA"

banner

Descobreix les llegendes d'Argentona amb la ruta "Fets i llegendes" 


Si esteu buscant una activitat per a tota la família, l'Ajuntament d'Argentona té una proposta molt especial! Us convidem a participar a la ruta "Fets i llegendes", una experiència única per a grans i petits on coneixereu les històries més fascinants de la nostra vila.


Aquest any, la ruta està conduïda per la Nuria Clemares, una actriu contacontes que interpreta la detectiu "Ona". Amb ella, ens embarcarem en una aventura per Argentona plena de màgia i diversió, desxifrant pistes i descobrint els secrets amagats del poble.


Aquesta activitat està especialment recomanada per a infants a partir de 5 anys i és perfecta per gaudir en família. A través de contes i llegendes, explorarem el patrimoni local i aprendrem més sobre la història i la cultura d'Argentona.

Quan i on?

La ruta es realitza el 19 de maig, a les 11:00 h. 

El punt de trobada per a la ruta és a l'Antic Ajuntament, on començarem el recorregut que ens portarà a través dels carrers i llocs més emblemàtics d'Argentona.


Us hi esperem amb ganes d'explicar-vos les llegendes més interessants i de passar una estona inoblidable! No oblideu portar calçat còmode i moltes ganes de descobrir.

No us perdeu aquesta ruta!

PLACES ESGOTADES !

post insta edit


log isnta

Informació publicada el 14 de maig de 2024

AJUNTAMENT D'ARGENTONA | SERVEI MUNICIPAL DE PROMOCIÓ ECONÓMICA (SEMPRE)
c/ Gran, 59, 2n pis
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00
URL: www.argentona.cat

Amb la col·laboració de: