Notícies
Publicat el 26.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona participa a les jornades gastronòmiques de la maduixa
El restaurant Xalavia i Can Moré ofereixen creacions protagonitzades per la maduixa
temps maduixes

El Maresme dona aquest dissabte el tret de sortida a un dels esdeveniments gastronòmics més esperats de la comarca: el Temps de Maduixes. Les jornades les organitza el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i se celebren a 18 municipis de la comarca, entre els quals Argentona.

Els restauradors afronten el repte de preparar plats especials amb la maduixa com a protagonista. Des del restaurant Xalavia, la Núria González ha preparat un menú en el que la maduixa és present a tots els plats i considera que les jornades els permeten vincular-se al territori.

El Forn de Pa de Can Moré també participa al Temps de maduixes en l'apartat de pa i dolços. Joan Rabassa és el propietari de Can Moré.

Actualment, es cultiven amb força quatre varietats de maduixa a la zona: la Pájaro (probablement la més coneguda), l'Albion, la Gaviota i la Monterrey.

Les jornades gastronòmiques de la maduixa comencen demà i s'allargaran fins el 2 de juny.

^




RÀDIO ARGENTONA

Plaça de l'Esglèsia, 4
(Casa Gòtica)
08310 – Argentona