Notícies
Publicat el 26.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
L'Assocació de Veïns d'Argentona convida a reflexionar sobre la sequera
La conferència anirà a càrrec del biòleg i educador ambiental Joan Manel Riera
Camp de conreu a Argentona

La sequera i el canvi climàtic ja formen part de la preocupació de la ciutadania. Aquesta tarda, l'Associació de Veïns d'Argentona organitza una xerrada que centrarà l'atenció a la sequera, la gestió de l'aigua i l'escalfament global. Anirà a càrrec de Joan Manel Riera, biòleg, educador ambiental i responsable de l'Escola de Natura del Corredor.

Riera ha explicat aquest matí, al programa TikTak de Ràdio Argentona, que els efectes de l'escalfament global al nostre entorn ja són una realitat. Per una banda, explica que els boscos ja estan patint les conseqüències i, per tant, "el paisatge vegetal canviarà d'aquí a uns anys". I, per altra banda, fa referència a les afectacions del litoral perquè "l'increment de l'alçada el nivell del mar i la seva agressivitat posa en risc tota la costa".

Joan Manel Riera destacarà algunes notícies relacionades amb l'aigua, donarà alguns consells i propostes que podem posar en pràctica a casa i, finalment, farà una revisió històrica de com s'ha gestionat l'aigua al llarg del temps per veure com hem anat evolucionant. Aquests tres blocs els presentarà a la conferència que tindrà lloc, avui a les 19h, al Saló de Pedra.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800