Notícies
Publicat el 25.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Argentona rep la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits
El grup del servei comunitari de l'institut participa novament a la campanya
Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang i Teixits fa una nova campanya de recollida de sang, aquest divendres, a la zona de càrrega i descàrrega del Carrer Jacint Verdaguer. L'horari de donació de sang serà entre les 10h i les 14h i de 17h a 21h.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, la promotora comarcal Sílvia Delgado recomana escollir l'hora d'extracció a través del portal web tot i que s'atendrà, igualment, a qualsevol donant que s'apropi a la unitat mòbil. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos i recorda "que no és necessari anar en dejú".

A la campanya d'aquest divendres, el Banc de Sang i Teixits ha comptat, també, amb la participació d'alumnes de l'Institut d'Argentona que han dut el seu projecte de Servei Comunitari amb l'entitat. Delgado valora molt positivament aquesta col·laboració i explica que "després de rebre una formació sobre la donació de sang, els components sanguinis i les transfusions, els alumnes han elaborat una campanya de comunicació per promocionar la donació de sang".

A la campanya de demà, també han dissenyat el cartell i un vídeo promocional que es pot veure a l'Instagram del centre. Malgrat els alumnes que han fet el servei comunitari no podran donar sang, per ser menors de 18 anys, "donaran suport a la unitat mòbil, rebent als donants i donant indicacions als que ho siguin per primera vegada", conclou Sílvia Delgado.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800