Notícies
Publicat el 13.03.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
El CH Laietà Argentona finalitza la primera fase de la temporada com a líder
La segona fase començarà a l'abril amb dues places que donen l'ascens de categoria
Sènior Masculí CH Laietà

El sènior masculí del Club Hanbol Laietà d'Argentona ha finalitzat la 1a fase de competició de Tercera Catalana com a líder amb un balanç de 17 victòries i 5 derrotes. Els jugadors dirigits per Àlex Gomà i Xavier Sànchez tenien clar, des d'un inici, que l'objectiu de la temporada era aconseguir l'ascens, però estan a 8 partits d'aconseguir-ho amb la 2a fase de la competició.

En una entrevista al TikTak de Ràdio Argentona, el capità de l'equip Pol Renter ha valorat molt positivament el pas de l'equip per aquesta primera fase malgrat tenir una segona part més irregular a causa de les lesions d'alguns jugadors. L'equip que dirigeix Àlex Gomà és el més anotador de la categoria i el que menys gols rep. El capità de l'equip atribueix aquest mèrit al treball conjunt, ja que "no és una competició gens fàcil".

Per endavant encara queden 8 jornades per aconseguir una de les dues places que donen accés directe a l'ascens de categoria. Els equips que hauran de superar els argentonins són el PBH Montmeló Darmax, l'Handbol Gavà B, Ràpid Cornellà B, el Garbí B de Palafrugell, La Garriga B, OAR Gracia Sabadell Júnior i el CE Maristes Rubí. 

El primer partit dels argentonins tindrà lloc el 7 d'abril al Pavelló d'Argentona davant del Montmeló Darmax, amb hora per confirmar. La segona fase finalitzarà el 26 de maig amb la visita del CE Maristes Rubí. Pol Renter espera poder aconseguir els punts necessaris com més aviat millor per assegurar-se una de les dues places del desitjat ascens. Tot i que encara està per veure com s'organitzarà la temporada vinent, en cas d'ascens l'equip pujaria a la "nova" 1a Catalana per canvis de nomenclatura.

^



AJUNTAMENT D'ARGENTONA

c/ Gran, 59
08310 Argentona
Tel 93 797 49 00 - Fax 937 970 800